Wednesday, May 29, 2013

Aceasta prelungire a mainii noastre...cere baterie

De cand au aparut smartphone-urile au devenit prietenul nostru cel mai bun, putin trist as tinde sa zic, petnru ca taie mult din relatiile inter-umane.
E mai simplu decat sa pui mana sa dai un telefon sa dai un whatsapp sau un imessage.
Cand ai 5 minute libere sau cand cobori la tigara, sau chiar si atunci cand stai pe buda, mai deschizi putin instagramu sau facebooku sa vezi ce s-a mai schimbat revolutionar in ultimele 5 minute.
Smartpheone-ul, prelungirea naturala a mainii noastre, are nevoie de multa baterie ca sa te poate intretine si mentine ocupat de-a lungul intregii zile, mai ales daca vrei sa ai 3G-ul pornit mereu ca sa poti sa dai refresh la secunda.

In TFB4 am avut parte de o surpriza tare placuta. Auzisem eu cum ca ar exista baterii externe care ii pot prelungi durata de viata a micului meu prieten.
Am avut ocazia sa port in geanta o baterie externa de la Colia, pentru ca Dan, a avut grija de noi si ne-a impartit acest minunat gadget.
Cu adevarat util, pentru ca il lasam la incarcat peste noapte, iar ziua telefoanele se incarcau cu viteza luminii, mult mai repede decat se incarca de la priza si culmea, cu toate ca eram sceptica, tine bateria ca si cum l-ai incarca normal.

Asa ca va recomand cu incredere minunatia asta de la Colia, daca si voi sunteti gadgetisti dependenti de smartphone.

No comments:

Post a Comment