Tuesday, April 2, 2013

Guerrilive no 2

Aseara ne-am adunat cu mic cu mare in Energiea pentru o noua sesiune de GuerriLive, de aceasta data cu Irina Sarbu & Marius Mihalache Band.

Pe Irina am descoperit-o prima oara acum niste ani cand canta la Buon Giorno. Iar pe Marius sigur l-ati auzit la Sarpele Roz daca sunteti iubitori de gen.
Marius e cel mai mare tambalist al nostru si cred ca putem sa ne mandrim cu el oriunde. Printre altele a scris coloana muzicala pentru Filantropica si am avut norocul sa ne si interpreteze una din teme live aseara.


Prea putin difuzati oamenii astia, prea putin cunoscuti la publicul larg as spune eu, cu toate ca au sustinut concerte pe scene straine si au fost apreciati poate mai mult decat acasa.


 Irina ne-a spus ca cel mai mare vis al ei ar fi sa cante bossanova pe o plaja din Ipanema.
Cel mai mare esec a fost ca n-a reusit sa cante Carmen de Bizet...dar spre surpriza nostra la provocarea lui Serban au interpretat in modul lor unic aria chiar in cadrul emisiunii.
Marius si-a implinit toate visele, iar Mandela care pana acum a fost nelipsit din Energiea ne-a marturisit ca cel mai mare vis al lui a fost un cosmar...

Jazz-ul inseamna libertate, inseamna sa canti exact asa cum simti...e pana la urma o stare de spirit.





Podcastul emisiunii se poate ascultat aici.




Sa tot fie asa seri de luni multa vreme de-acum incolo.

No comments:

Post a Comment