Thursday, February 28, 2013

Don't be a maybe

Mi-ar placea sa te-ntreb de ce te vinzi asa ieftin? De ce te-ai pierdut undeva pe drum?
De ce crezi ca pentru un futai se merita sa te cobori asa?
E adevarat ca acum e atat de simplu sa ti-o tragi cu cineva, oferta e ca un sac fara fund. Fie ca-s singure, combinate, maritate...toate trebuie consolate.
Dar eu te-ntreb pe tine, fata care te vrei sigura pe tine si independeta asa in aparenta, de ce crezi ca e ok sa te pui capra de fiecare data cand cineva pocneste din degete?
Poate-i mai facil asa....dar si daca e, macar asumati-o si pe asta pana la capat. De ce sa mai incerci dupa sa pari altfel decat esti? De ce sa n-ai curaj sa-ti asumi ca a fost doar un futut si-atat. De ce sa mai ai pretentii de doamna intangibila cand de fapt toata lumea stie ca o dai fara nici o retinere, pentru ca te-ai udat la un compliment spus la plezneala.
Mintea mea limitata, nu-ntelege unele lucruri...si zau ca as vrea...adica mi-ar placea sa pricep cum functioneaza mintea unora.
Sa zicem ca printr-o conjunctura ajungi sa ti-o tragi cu cine n-ar trebui sa ti-o tragi...si cu toate ca stii asta, o faci, ca na, animalul din tine primeaza.
Poate ti-a zis sa nu care cumva sa sufli o vorba, a fost doar asa o muie data-n graba. Dar tu...o iei ca pe o posibila aventura, pentru ca la tine nu s-a inventat casual fuck-u....
Daca te-ai respecta pe tine..ai avea decenta sa ti-o tragi, sa-nghiti cand a terminat si sa pleci cu capul sus.
Nu fii pansament si nici o muie trecatoare...fii futaiul ala pe care sa-l tina minte daca tot vrei sa fii ceva.


No comments:

Post a Comment